Download Joomla Templates by Host Reviews

We're going to London

Een reis naar het Verenigd Koninkrijk is al geruime tijd traditie op DvM htb.

Gedurende drie dagen (28-29-30 april) verkennen onze leerlingen uit 4TSO de bruisende grootstad Londen en het pittoreske Canterbury.

Tijdens deze driedaagse is er aandacht voor de grote bezienswaardigheden in Londen (London Eye, Westminster Parliament, Big Ben, Tower Bridge, Globe Theatre,…) en brengen we ook een bezoekje aan de kroonjuwelen van de Queen. We proeven in Borough Market van de verschillende (inter)nationale gerechten die Londen rijk is en maken zelfs een “London by night” rondrit.

Traditiegetrouw zullen we in Canterbury onze laatste stop maken, waar de leerlingen kunnen genieten van de rijke geschiedenis en een bezoekje zullen brengen aan de wereldberoemde kathedraal. Canterbury is een echte oase van rust vergeleken met het bruisende Londen. De leerlingen krijgen hier ook vrije tijd om te winkelen of te relaxen.

De rijke geschiedenis en cultuur van zowel Londen als Canterbury wordt volop voorbereid in de lessen Engels. Ook tijdens de driedaagse zelf zijn er opdrachten om het gebruik van de taal te stimuleren. Wij kijken er alvast enorm naar uit. U ook?