Download Joomla Templates by Host Reviews

Kent u be.YOU.tiful al?

Geachte mevrouw, geachte heer

Be.YOU.tiful is het gloednieuwe instituut van DvM htb waar dit schooljaar zes enthousiaste en gediplomeerde schoonheidsspecialistes er voor zullen zorgen dat u zich opnieuw mooi zal voelen.

Wilt u graag beyoutiful door het leven gaan?

Op 11 oktober openen wij onze deuren en vanaf dan zullen wij elke donderdag van 9.00 tot 15.45 u. voor u klaarstaan. U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen aan voordelige prijzen. Hiervoor maken wij gebruik van de producten van Mila D’Opiz, een Zwitsers cosmeticamerk voor de veeleisende man of vrouw die mooi oud wil worden.

Special Beauty moments

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij beauty moments waarop wij u extra in de watten zullen leggen. Deze speciale verwenmomenten vinden plaats op 28 februari, 14 maart, 28 maart, 25 april en 2 mei van 9.00 tot 11.30 u.

Zin in een mooi-maak-moment?

Maak dan zeker een afspraak op het nummer 0468 11 26 60 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij uw zesde verzorging krijgt u 5 euro korting op vertoon van uw klantenkaart.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten
Het be.YOU.tiful team