Download Joomla Templates by Host Reviews

Spinozjerock 2019

Het programma is klaar, de affiches en flyers zijn gedrukt, de toegangsbandjes zijn er,.... tijd dus om de tweede editie van ons festival Spinozjerock officieel te lanceren en jullie allemaal van harte uit te nodigen op deze onvergetelijke avond!

Wat is Spinozjerock?

Voor wie de eerste editie vorig jaar gemist heeft of nog niet op onze school zat, toch snel even schetsen waar dit over gaat. Vanuit de werkgroep muziek hadden we vorig jaar de wilde droom om samen met en voor onze leerlingen en collega's een echt festival te organiseren. Iedereen bleek meteen mee in het verhaal. Leerkrachten en leerlingen waren enthousiast, zowel voor, maar zeker ook na de eerste editie. Dus besloten we het dit jaar gewoon opnieuw te doen.

Wat mag je die avond verwachten?

We gaan in de eerste plaats voor veel sfeer en goeie muziek. In bijlage vinden jullie de affiche met de namen en de volgorde van de groepen. Jong of oud, we zorgden ervoor dat er voor ieder wat wils is. Neem dus zeker een kijkje. Bovendien vindt op dezelfde avond in Aalst ook de Citylightrun plaats. Dit is een loopwedstrijd door de stad waarbij verschillende locaties worden aangedaan. Onze school is daar één van. De lopers lopen letterlijk door onze school en door ons festival. Dit geeft een heel fijne meerwaarde aan het geheel. Ook op vlak van eten en drinken zullen jullie niets tekort komen. Wij voorzien een drankenstand, een frietkraam en bij warm weer kunnen jullie dit jaar ook een ijsje meepikken. Redenen genoeg om eens langs te komen.

Hoe geraak je aan een toegangsbandje?

Aangezien we dit festival in de eerste plaats voor onze leerlingen organiseren, kunnen zij tem woensdag 20/03/19 een bandje kopen aan het voordeeltarief van 3 euro/stuk aan de leerlingenbalie. Nadien koop je eveneens je toegangsbandje aan de leerlingenbalie, maar betaal je 5 euro per bandje. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de school welkom. Zij kunnen terecht op onze website www.spinozjerock.be waar je bandjes kan kopen in voorverkoop aan 5 euro / stuk. Je naam komt dan op een gastenlijst die aan de kassa ligt en je krijgt je bandje bij aankomst. Beslis je last minute om toch nog te komen, dan kan je de avond zelf aan 7 euro een bandje kopen aan de ingang.

Nog leuk om te weten

Ben je oud-leerling van onze school en heb je nog ergens die leuke spinozjerok in je kast hangen? Haal hem die avond zeker eens van onder het stof. Iedereen die in echte spinozjerok komt, krijgt een gratis drankje. Check als oud-leerling trouwens zeker de site, want je kan die avond, voor het festival, ook deelnemen aan een oud-leerlingenevent.

Hopelijk tot dan!

Het muziekteam