Download Joomla Templates by Host Reviews

Beste leerlingen, ouders

Zoals jullie mogelijks al vernomen hebben via onze sociale media is de start van het nieuwe schooljaar, ook het begin van een vernieuwd directieteam. Vanaf dit schooljaar zal Kim Redant (directeur) samen met Kristof De Coninck (adjunct-directeur) instaan voor de algemene leiding van de school. Wij heten jullie dan ook van harte welkom!

Het infomoment voor de ouders dat gepland was op dinsdag 8 september ’20 zal omwille van de coronamaatregelen niet kunnen doorgaan. Wij voorzien echter een digitaal alternatief. U kan dit in de loop van volgende week terugvinden op Smartschool, de website en onze sociale media.

Omdat wij de relaties met ouders van onze leerlingen heel belangrijk vinden, organiseren wij een klasmoment met de klassenleraar. Deze contactdagen voor ouders plannen we
* Voor het 1ste, 2de en 3de jaar op dinsdag 22 september van 19 tot 20 uur
* Voor het 4de, 5de, 6de op donderdag 24 september van 19 tot 20 uur

Tijdens dit oudercontact met de klas geven de klassenleraars algemene info over de structuur van het schooljaar, de eigenheid van de richting, de coronamaatregelen, de sfeer in de klasgroep … Jullie krijgen ook de kans om dieper in te gaan op wie uw kind is. De klassenleraar is voor ouders steeds het eerste aanspreekpunt.
Er zullen tevens verschillende collega’s beschikbaar zijn om jullie wegwijs te maken in de wondere wereld van Smartschool.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen in onze school!

Kim Redant
Kristof De Coninck