Download Joomla Templates by Host Reviews

Teambuilding 2e jaren

Woensdag 11 januari 2017 namen de tweede jaren deel aan leuke teambuildingsactiviteiten.

Onder leiding van meneer Steenhaut mochten de klassen tegen elkaar strijden in een interactieve quiz. Elke klas mocht in groepjes gebruik maken van tablets en pc’s om hun antwoorden op diverse vragen over muziek, sport, raadsels, … door te sturen. Er was ook een praktische proef waarbij elke klas moest proberen om de hoogste papieren toren te bouwen. Deze moeilijke opdracht vroeg natuurlijk om veel creativiteit en klassikaal overleg.

Daarna was het tijd om naast de geestelijke krachtinspanning ook de lichamelijke krachten te bundelen. Onder begeleiding van mevrouw Robbe en mevrouw Beckers mochten de klassen tegen elkaar estafette zwemmen. De leerlingen kregen gevarieerde opdrachten zoals in estafettevorm afwisselend op de buik en op de rug zwemmen. Met een bal zwemmen en elkaar op een plank vervoeren maakten deze activiteit extra moeilijk, maar ook extra spannend.

Deze teambuilding heeft zeker zijn doel bereikt voor onze tweede jaren. Elke klas zette haar beste beentje voor en vormde op die manier een goed samenwerkend en positief team.

Hilde De Backer