2A

In het tweede jaar A volg je 25 uur per week een pakket basisvorming. Daarnaast kies je voor één van de drie basisopties: “Kunst & Creatie”, “Economie & Organisatie” of “Maatschappij & Welzijn” (een pakket van 5 uur per week):

• Hou je van het creatieve en het kunstzinnige? Schuilt er een inventieve duizendpoot in jou? Hou je van werken met verschillende expressievormen zoals beeld, beweging, klank,  media en woord? Kies dan de basisoptie “Kunst & Creatie” en verken jouw artistiek potentieel.

• In de basisoptie “Economie & Organisatie” leer je de wereld van handel en economie een stukje beter kennen. Hoe werkt een bedrijf? Zit er een jonge ondernemer in jou? Ook als consument spreek je een woordje mee over de actualiteit. Je verrijkt bovendien  jouw  ICT-skills.

• Draag je graag zorg voor jouw gezondheid en die van anderen? Hoe gaan mensen met elkaar om? Je leert sociale en communicatieve vaardigheden toepassen in verschillende situaties.  In de basisoptie “Maatschappij & Welzijn” ga je  dieper in op welzijn en leer je anderen in de watten leggen.

Een wekelijkse les ICT en een keuze-uur (technologie, taalverrijking, remediëring en verdieping) brengen het totaal aantal lestijden op 32.

Lessentabel 2A